CTEK akkumulátortöltők

 A Pet-Roll Parts Kft. a CTEK töltők hivatalos magyarországi disztibútora!

Különösképp két véglet, a szuper-modern, fullextrás prémiumautó és az öregecske járgány kívánhat időnként egy kis pótlólagos akkutöltést, méghozzá teljesen különböző okból: az előbbinek több fedélzeti rendszere (számítógép, óra, rádió, műholdas követő, lopás- és indításgátló) működik a háttérben akkor is, ha le van állítva a kocsi, és egy-két hét alatt lemerítheti az akkut, az utóbbiban pedig gyenge lehet a generátor, korrodáltak a vezetékcsatlakozók, elöregedett az akku.

ctekmxs10.jpg

A svéd CTEK SWEDEN AB mindenfajta ólomakkumulátorhoz gyárt töltőt, magán- és professzionális használatra egyaránt. Páratlan innovációinak jó részét szabadalmaztatta, így egyedülállóan élvonalbeli technikát kínál. Töltői hatékonyak, könnyen kezelhetők és biztonságosak – mind a felhasználó, a járműelektronika, az akkumulátor és a töltő szempontjából.

A rendszeresen és helyesen utántöltött akku élettartama két- háromszor olyan hosszú, mint azé, amelyre ügyet sem vetnek! A ritkább cserével pénzt takarítunk meg, kíméljük a környezetet és fokozzuk autónk megbízhatóságát.


Környezetvédelem: csökken a kifogyóban levő ólom felhasználása (kb. 7 kg ólom/darab), kevesebb fuvarozásra és raktározásra van szükség.
Gazdaságosság: az akkumulátortöltő megvásárlásával kiküszöböljük a szükségtelenül korai akkucserét, és az ezzel járó szállítást.
Megbízhatóság: az akku gondozásával elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket, hogy pont akkor merül le, amikor a legkevésbé szeretnénk
.

Alapítása óta a CTEK körülbelül négymillió akkutöltőt hozott forgalomba a világ hatvan országában. Megbecsült beszállítója néhány elsőrangú motorkerékpár- és autómárkának. 2005 óta több mint 15 különböző akkutöltő-tesztet nyert meg.

A CTEK választéka

A CTEK gyakorlatilag mindenféle szárazföldi és vízi járműhöz alkalmas akkumulátortöltőt gyárt, választékában szerepel megfelelő kivitel robogók, motorkerékpárok, quadok, hómobilok, 6 voltos elektromos berendezésű veteránautók, 12 voltos rendszerű személyautók, terepjárók, luxuskocsik, lakókocsik és lakóautók, áruszállítók, 12 és 24 voltos tehergépkocsik, munkagépek, akár a legnagyobb bányadömperek, motorcsónakok, jet-skik, vitorlások részére.