Cégünk az elmúlt években gyors ütemben fejlődött, mialatt nagykereskedő és kiskeres­kedő partnereink száma folyamatosan növekedett. Üzletfeleink számára megbízható szolgáltatást garantálunk, széles termékválasztékkal, mely összeállítása során a kiváló minőség biztosítása az elsődleges szempont.

Kínálatunkat partnereink egyedi igényeihez szabva állítjuk össze, hogy támogassuk fejlődésüket az egyre élesedő versenyben.

Fő tevékenységünk a gépjármű indító akkumulátorok, meghajtó akkumulátorok, zárt rendszerű zselés akkumulátorok kis- és nagykereskedelme. A több ezer darabos raktárkészletünkben minden gépjármű típus­hoz tartunk megfelelő akkumulátort. Forgalmazott akkumulátor márkáink között meghatározó a VARTA, BOSCH, PERION, de kínálunk többek között ENERGIZER, ABS és OPTIMA akkumulátorokat is. Társaságunk szintén kis- és nagykereskedelmi tevéke­nységet folytat szárazelemekkel, újratölthető elemekkel, lámpákkal, autófelszerelési cikkekkel és egyéb autós kiegészítő termékekkel.

A területen dolgozó munkatársaink rendszeresen látogatják partnereinket. Ezen látogatások alkalmával elvégzik a szükséges adminisztratív feladatokat, átadják az új termékinformációkat, valamint szükség esetén az akkumulátorok garanciális bevizsgálását is el tudják végezni.