A Pet-Roll Parts Kft. 2007 őszén jött létre azzal az elhatározással, hogy rövid időn belül a magyarországi gépjárműakkumulátor- és autóalkatrész kereskedelem meghatározó szereplője legyen. Dinamikusan hozzá is láttunk ennek megvalósításához: első, egyben legfontosabb beszállító partnerünknek a világmárkákat (Varta, Bosch, Energizer, Optima stb.) összefogó Johnson Controls céget nyertük meg, aminél jobb referencia nehezen képzelhető el.

 

Ésszerű gazdálkodással, külső segítség nélkül értük el az évi 75 ezer darab akkumulátor értékesítését, egymilliárd forintnyi értékben. Piaci részesedésünk Magyarországon 10 % - így piacvezetők vagyunk a független gépjárműakkumulátor-kereskedők között. Azt is elmondhatjuk magunkról, hogy hazánkban a világ egyik legnagyobb akkumulátor márkájának, a Vartának a legnagyobb forgalmazója lettünk.

600 négyzetméteres raktárunkban 400 szabványos raklap fér el és egyszerre 20 ezer darab akkumulátort tartunk készleten, a legszélesebb választékban.

raktar-targonca.jpg 

Annak érdekében, hogy vevőinket széleskörűen ki tudjuk szolgálni, létrehoztuk kiegészítő üzletágunkat, amely többek között kis akkumulátorokkal, elemekkel, lámpákkal, ablaktörlőkkel foglalkozik.

Mára országosan több mint 150 kiskereskedő partnerből álló hálózatot építettünk ki, így termékeink mindig közel vannak a vásárlókhoz. Ám még a jón is lehet javítani, ezt szolgálja az AkkuBox online áruházunk, amely gondoskodik a házhozszállításról is, illetve a vevő által kiválasztott helyen szereli be az akkumulátort.

akkubox-belulrol.jpg