A Pet-Roll Parts Kft. széles választékot kínál mind a személy-. mind a haszongépjármű akkumulátorok körében. Forgalmazott akkumulátor márkáink között megtalálható a Varta, Bosch, Optima, Perion, de kínálunk Energizer és ABS márkájú akkumulátorokat is.

Személyautó akkumulátorok: a sokféle komfort- és biztonsági berendezéssel ellátott, fullextrás, éppen ezért nagy áramfogyasztású prémium kategóriájú autókhoz, illetve a környezetkímélő és benzintakarékos, de fokozott indítási igényű start-stop rendszerekhez különlegesen terhelhető, kiváló minőségű, tökéletesen kifolyásmentes Varta és Bosch akkumulátorokat kínálunk, ugyanakkor kiváló ár-érték arányú akkumulátorokat is tudunk adni az egyszerűbb, kevés fogyasztóval rendelkező gépjárművekhez. Extrém igénybevételt is elviselő, rendkívüli teljesítményű, spirálcellás Optima termékeink a Dakar Rally-n is bizonyítanak, de a nagy hi-fi hangrendszerekkel épített autótulajdonosok körében is nagy népszerűségre tett szert.

Haszongépjármű akkumulátorok: abszolút megbízható indítás nagy áramerősséggel a leghidegebb időjárásban is, kiváló ár-érték arány – csúcsminőségű Varta és Bosch akkumulátoraink folyamatosan problémamentes üzemeltetést eredményeznek. Kínálunk megfelelő típust furgonok, kis- és nagyobb teherautók, kamionok, kerekes és lánctalpas rakodó- és munkagépek részére is, egészen a legnagyobbakig.